Nagelterapeututbildning 

Som underskola till Nail Design School och Dedi:Cated of Sweden så erbjuder jag en heltäckande grundutbildning till nagelterapeut.

Utbildningen är lärarledd, och jag tar max emot 3 elever/utbildningstillfälle. Utbildningen pågår i 5 veckor, måndag till torsdag, 9-15. 

Första veckan läser vi teori Om nagelns anatomi och sjukdomar, problemnaglar, salongshygien, kundbemötande, försäljning, marknadsföring, produktkännedom, kemi, härdplaster, applikationsteknik m.m. Sen får ni börja praktisera det ni lärt er och vi tittar på Nail:Codes gelsystem. Till en början får ni träna på att aplicera på övningshand, för att när ni känner er säkrare kunna gå över till riktiga modeller. Man bokar egna modeller, eller så hjälps vi åt om det behövs. 

I slutet av kursen går vi även igenom lite grundläggande dekorationstekninker. Sedan återstår ett teoretiskt och ett praktiskt prov. Efter avslutad kurs och godkända prov är du certifierad nagelterapeut, och diplom delas ut.

Startkit ingår med det man behöver för att kunna bygga naglar.

Kursen kostar 28000kr + moms (35000kr). Utbildningen skall vara betald senast 10 dagar innan start. Vid anmälan tas en anmälningsavgift på 3000kr, som dras av från kursavgiften. Återbetalas ej om man avbokar sin plats. 

Utbildningen är SEYF godkänd.

Utbildningar 2020:

*24/2      3 platser kvar

*20/4      2 platser kvar

 

Jag har ett samarbete med medical finance, om ni vill ha hjälp att finansiera er utbildning.

www.medicalfinance.se

 

Vid frågor maila:

info@nagelfixerit.se